Kdo s koho 19. 5. 2017

19. 5. 2017 Úspěšná reprezentace v soutěži Kdo s koho, krásné druhé místo, spolupráce dětí M8 i M16 a to vše pod taktovkou paní učitelky Martiny Slavíkové.

V pátek 19.5. 2017 proběhla na BAMBIFESTU u Koliby soutěž KDO S KOHO, na kterou se přihlásilo šest základních škol z Ostravy. Družstvo bylo sestaveno z žáků prvních až šestých ročníků, kteří soutěžili v netradičních sportovních disciplínách. V roli "chytrolínů" vystupovali žáci nejstarších tříd a odpovídali na kvízové otázky z historie Ostravy, obecného zeměpisu a slavných osobností. Žáci druhých a čtvrtých tříd si připravili "diváckou soutěž". Kluci natrénovali pokřik a děvčata taneček. 
Po napínavém souboji naše škola obhájila pěkné druhé místo. Na prvním místě se umístila ZŠ Hošťálkovice, která nás porazila o dva body. Soutěžící dostali pěkné dárky od sponzorů a pro školu jsme vyhráli šek v hodnotě 3500,- Kč na nákup sportovních pomůcek dle vlastního výběru. Akce se dětem moc líbila.
Seznam účastníků: Nikol Štýbrová 1.B, Ema Juřeníková 2. C, Matyáš Sněhota 3.B, Jakub Juřeník 4.C, Jakub Jirků 5.C, Karolína Janková 6.C
 
Koukněte se, jak jim to parádně šlo! 
Mgr. Martina Slavíková
dubn
17

9 - 12 h Lesní škola, 5.B

dubn
25

Mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge 5. až 9. ročník

květ
09

Fotografování tříd