Vánoční den 2018

11. 12. 2018 Vánoční den

Vánoční den proběhl v úterý 11. 12. 2018. Odstartoval rozsvícením vánočního stromu před školou a zpěvem koled, které si připravil školní sbor. Škola se zaplnila stovkami návštěvníků. Pro děti, rodiče, prarodiče a ostatní přátele školy byl připraven bohatý program.

Všichni návštěvníci mohli nakupovat u stánků vánočního jarmarku. Ten připravily paní vychovatelky školní družiny, prodávaly také děti ze tříd obou našich budov a svými stánky se připojily také naše mateřské školky. Děti si vyzkoušely, jaké to je, prodávat vlastní výtvory.

Kromě nakupování si hosté mohli také vyrobit různé vánoční dekorace v mnoha tvůrčích dílnách. Ochutnat vánoční dobroty bylo možné hned v několika kavárnách a cukrárnách, které si žáci připravili. Do svého vánočního bufetu pozval rodiče také spolek SRPŠ.

Korunou programu bylo taneční a pěvecké vystoupení našich nejmenších dětí z mateřských školek. Na Jarmarku byla velmi příjemná atmosféra. Poděkování za odvedenou práci patří všem zaměstnancům školy, žákům, ale i všem rodičům, kteří napekli, pomáhali při výrobě dárků, i všem ostatním, kteří se na přípravě celé akce podíleli. Odměnou pro všechny mohou být slova chvály a uznání návštěvníků.

Také vedení školy děkuje všem návštěvníkům za přízeň. Tak velikou účast jsme opravdu nečekali! Věříme, že se všichni hosté příjemně vánočně naladili.

A teď už jen… šťastné a veselé!

Jana Sikorová, Mgr. Robert Novotný

dubn
17

9 - 12 h Lesní škola, 5.B

dubn
25

Mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge 5. až 9. ročník

květ
09

Fotografování tříd