Vánoční den 2018

11. 12. 2018 Vánoční den

Vánoční den proběhl v úterý 11. 12. 2018. Odstartoval rozsvícením vánočního stromu před školou a zpěvem koled, které si připravil školní sbor. Škola se zaplnila stovkami návštěvníků. Pro děti, rodiče, prarodiče a ostatní přátele školy byl připraven bohatý program.

Všichni návštěvníci mohli nakupovat u stánků vánočního jarmarku. Ten připravily paní vychovatelky školní družiny, prodávaly také děti ze tříd obou našich budov a svými stánky se připojily také naše mateřské školky. Děti si vyzkoušely, jaké to je, prodávat vlastní výtvory.

Kromě nakupování si hosté mohli také vyrobit různé vánoční dekorace v mnoha tvůrčích dílnách. Ochutnat vánoční dobroty bylo možné hned v několika kavárnách a cukrárnách, které si žáci připravili. Do svého vánočního bufetu pozval rodiče také spolek SRPŠ.

Korunou programu bylo taneční a pěvecké vystoupení našich nejmenších dětí z mateřských školek. Na Jarmarku byla velmi příjemná atmosféra. Poděkování za odvedenou práci patří všem zaměstnancům školy, žákům, ale i všem rodičům, kteří napekli, pomáhali při výrobě dárků, i všem ostatním, kteří se na přípravě celé akce podíleli. Odměnou pro všechny mohou být slova chvály a uznání návštěvníků.

Také vedení školy děkuje všem návštěvníkům za přízeň. Tak velikou účast jsme opravdu nečekali! Věříme, že se všichni hosté příjemně vánočně naladili.

A teď už jen… šťastné a veselé!

Jana Sikorová, Mgr. Robert Novotný

říjn
23

Turnaj ve fotbale: Žákovská rada

říjn
28

státní svátek

říjn
28

Podzimní prázdniny

říjn
29

Podzimní prázdniny

list
02

Ozdravný pobyt 5. ABC, Horní Bečva (do 15.11.

list
04

První pomoc pro život 1.-4. r

list
05

LF OU: Prevence kouření 6.ABC

list
05

10-12.35 h GVUO 4. A