Ozdravný pobyt 4. ročníků 2022

V sobotu 12. 3. 2022 se vydali čtvrťáci a část páťáků do Horní Lomné na ozdravný pobyt. Ubytováni jsou v hotelu Excelsior, který je obklopen krásným prostředím Beskyd. Děti si tak užijí přírodu, odpočinek na horském vzduchu a v hezkém prostředí.

Fotky, které paní učitelky budou zasílat, najdete v Google albu.

1. den: příjezd, ubytování, jídlo výborné!

2. den: rozcvička, tvorba vlajek, na oběd hranolky a stripsy, polední klid, vycházka ven, soutěže, bobování a bazén se saunou, na večeři těstoviny, rajská, kuličky masové, večerní hry. Prostě den plný zážitků :-D

3. den: Opět jsme se probudili do nádherného rána. Sluníčko svítilo celý den. První den výuky jsme zvládli úspěšně. Bojové podmínky se samozřejmě dětem líbily. Učivo promítáme na prostěradlo nebo na televizi a jsme si k sobě nějak blíž... Vepřo, knedlo, zelo na oběd chutnalo téměř všem. Porce veliké... Dnešní odpolední program byl hlavně venku. Opět vycházka, hry ve sněhu a další skupinka šla do bazénu i do sauny. Vypadá to, že tato místnost uchvátila zatím všechny děti. Pozor, rodiče, připravte se na to, že možná pak budou vyžadovat saunování i po našem návratu. Na večeři rizoto a po večerním zpěvu (trénujeme hymnu školy v přírodě...) promítání. 

4. den: Opět nádherné slunečné a tentokrát i teplé ráno. Dopolední výuka je vždy obohacená svačinkou ve formě ovoce. Na oběd byla nudlová kuřecí polévka, kaše s holandským řízkem a dle výběru salát nebo kompot. Snědlo se téměř vše. Po poledním klidu šly děti opět s animátorkami ven.
Poslední skupina jde do sauny a na bazén a večer nás čeká diskotéka i just dance. Aparatura funguje :-)

 

dubn
17

9 - 12 h Lesní škola, 5.B

dubn
25

Mezinárodní jazykové zkoušky Cambridge 5. až 9. ročník

květ
09

Fotografování tříd