Ozdravný pobyt a lyžařský kurz Horní Lomná 2023

V pondělí 23. 1. 2023 se vydali žáci 1.-9. ročníku na Horní Lomnou na čerstvý vzduch a nějaké to lyžování do nádherných a na poslední chvíli zasněžených Beskyd. 

Fotky najdete průběžně v Google albu.

26. 1. 2023

Dnes ráno jsme opět vyrazili ven s lyžemi. Každý kurz musí být zakončen závodem. Proto proběhl závod dvojic lyžařské všestrannosti. Úplní nelyžaři pod vedením pana učitele Bogyiho několikrát sjeli kopec. Odpoledne jsme se vydali do Horského Hotelu pod Kyčmolem, kde jsme měli domluven bazén a bowling. Obojí se velmi vydařilo. Večer nás čeká závěrečné vyhodnocení, pár písní k tanci a poslechu a zřejmě i oblíbená poklička.

25. 1. 2023

Sněhové podmínky v okolních areálech nám stále nepřejí. Proto jsme se dnes zabavili na lyžích na zdejším hřišti. Družstva bojovala o další body do celopobytové hry. Odpoledne jsme navštívili místní "šoping park" a teď se chystáme na diskotéku proloženou zábavnými hrami.

24. 1. 2023

Ráno jsme zahájili procházkou kolem nedaleké křížové cesty. Dopoledne proběhly hry sněžné olympiády. Soutěžilo mezi sebou šest vynikajících týmů. Po odpoledním klidu jsme opět vyrazili ven. Týmy tentokrát stavěly sněhové sochy, které se velmi povedly (posuďte sami viz galerie). Podvečer jsme trávili ve vířivce a sauně. Večerní program obstarala oblíbená "poklička". 

Jídlo je výborné, personál milý, žactvo spokojené, sníh mokrý, lyžařské areály zavřené, ale i tak se máme fajn.

23. 1. 2023

Dnes jsme měli místo lyžování sněhoradování. Večer se děti rozdělily do družstev a vymyslely své erby, vlajky a pokřiky. Zítra nás čekají sněhové hry, vycházka na křížovou cestu a sněhové stavby. Doufáme, že ve středu okolní lyžařská střediska spustí provoz.

dubn
29

DOV: Kouzelný oxid 1.A

květ
02

Planetárium: 3.A, 2.C

květ
09

Fotografování tříd

květ
14

Galerie Plato: Objev v sobě kreativce 6. A

květ
15

Objev v sobě kreativce 7. B

květ
27

Exkurze Dukovany (pro přihlášené)

črvn
03

3. - 4. Exkurze Praha (pro přihlášené)